Результати пошуку

1. Богдан Кензо

Схвалено Кірюха Ланько

Хахахаха тоже скопіював
  2. Богдан Кензо

Схвалено Заявка на бедкопа //Богдан Овнкензович

Фракція НПУ К Підполковник
  3. Богдан Кензо

Схвалено Заявка на бедкопа //Богдан Овнкензович

Ім'я: Богдан Вік: 14 років Місце проживання: Київ, Україна Розділ 1. Сім'я та дитинство Богдан народився 14 років тому в серці України, Києві, у теплій і люблячій родині. Його батько, Андрій , є інженером-будівельником і працює у великій київській компанії. Мама, Олена , викладає музику в...
  4. Богдан Кензо

Розглянуто Звільнив не розібравшись

Нікнейм адміністратора: Назар Блейс та ЗГС Особистий нікнейм: Богдан Овнкензович Суть скарги: Я був підполковником проходив обзвон у минулого ЗГС держ і генерала пройшов на випробовувальний термін 5 днів, після випробовувального терміну прикопався назар і рома тейлор до мене шо фрапс обзвону я...
  5. Богдан Кензо

Розглянуто Образи рідних

Нікнейм гравця: На скріні Особистий нікнейм: Богдан Овнкензович Суть скарги: Образи рідних Докази (скріншот/відео): Дата порушення: 20.02.2025
  6. Богдан Кензо

Відмовлено ДМ 33

1. Нікнейм гравця: На відео 2. Особистий нікнейм: Богдан Овнкензович 3. Клан порушника: На відео 4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: Ні я НПУ 5. Суть скарги: ДМ 33 6. Докази (скріншот/відео): Тик 7. Дата порушення: 16.02.2025
  7. Богдан Кензо

Схвалено Біографія "Богдан Овнкензо"

Ім'я: Богдан Вік: 14 років Місце проживання: Київ, Україна Розділ 1. Сім'я та дитинство Богдан народився 14 років тому в серці України, Києві, у теплій і люблячій родині. Його батько, Андрій , є інженером-будівельником і працює у великій київській компанії. Мама, Олена , викладає музику в одній...
  8. Богдан Кензо

Схвалено Заявка на І.П

Вітаю шановна адміністрація моя заявка нище. 1. Ваш Ігровий NickName та ID: Богдан Овнкензо 2929 2. Ваш Рівень: 15 3. Ваш справжній вік: 13 Зробіть будь ласка виключення я знаю все 4. Ваше справжнє Прізвище та Ім'я: Богдан Дмитрович 5. З якою метою прагнете потрапити до команди адміністрації...
  9. Богдан Кензо

Схвалено Вітаю. Подаю заявку на "Ігрового Помічника"

Вітаю шановна адміністрація моя заявка нище. 1. Ваш Ігровий NickName та ID: Богдан Овнкензо 2929 2. Ваш Рівень: 15 3. Ваш справжній вік: 13 Зробіть будь ласка виключення я знаю все 4. Ваше справжнє Прізвище та Ім'я: Богдан Дмитрович 5. З якою метою прагнете потрапити до команди адміністрації...
Зверху Знизу