- Повідомлення
- 129
- Реакції
- 42
- Бали
- 99
Як правильно звернутись у репорт та отримати швидко допомогу❗
Сьогодні ми з вами поговоримо про репорти у грі, як звернутись та швидко отримати допомогу. Розберемо з вами, яке саме має бути повідомлення та що можна писати, щоб не отримати покарання за це. Тому рекомендую ознайомитись з даною інформацією, оскільки тут ви знайдете відповіді на свої запитання. Я сама промоніторила на різних серверах гри звернення від різних гравців, тому й вирішила до вас донести цю інформацію. Усі ми з вами виховані та освічені громадяни, тому поважаймо один одного!Для того, аби звернутись у репорт, вам потрібно натиснути на клавішу О, перед вами відкриється оновлене меню, далі обираємо вкладку "репорт"
і ось тут ви можете написати своє повідомлення адміністратору.
У повідомлені вам потрібно коротко написати ваше звернення або описати ситуацію, яка з вами сталась, але будьте готові до того, що кількість символів обмежена, на 1 повідомлення -70 символів.
Як вірно звернутись за допомогою до адміністратора у репорт
- Доброго дня, допоможіть я застряг (ла);
- Вітаю, у мене перекинулось авто;
- Привіт, я впала (в) під карту;
- Вітаю, потрібна допомога, бо мене ображають;
- Доброго дня, мені погрожують, допоможіть;
- Привіт, де знайти автошколу (чи будь-яке інше запитання по навігації);
- Бажаю здоров'я, як подати скаргу на гравця?
╔════════════════════════════════════════════════════════════════════════════════════════════╗
І найголовніше:
- адміністрація не може знати, коли відбуваються набори у фракції — це потрібно запитувати лідерів/заступників;
- як відкрити авто та завести його, це все є в ігровому меню О, просто уважніше ознайомлюйтесь з інформацією;
- адміністрація не звільнює з фракції — це може робити лідер фракції або заступник;
- військовий квиток не видає адміністрація — придбати можна за донат або потрібно пройти службу в ЗСУ;
- адміністрація не надає промокоди — їх потрібно запитувати або шукати у блогерів гри;
- pay-day надається кожному гравцеві,
за 1 годину вам активно потрібно відіграти 25 хвилин, щоб його отримати.
╚════════════════════════════════════════════════════════════════════════════════════════════╝
Як та що не потрібно писати у репорт
Одразу відкидаємо будь-які образливі повідомлення, якщо ви з чимось не згодні чи маєте претензії до якогось адміністратора — то краще це все вирішувати на форумі у розділі "скарги на адміністрацію", за образу чи оскарження в репорт ви можете отримати покарання.
Топ 7 невдалих репортів, та як не варто писати звернення:\
- Адмін хелп;
- Адмін тп до мене;
- Допоможіть (без конкретики);
- Відремонтуйте авто (це взагалі безглузде звернення, адміністратор не СТО, ви маєте це розуміти);
- Сталась біда;
- Що робить у фракції (було навіть і таке, на форумі є інформація по кожній фракції).
І просто ТОП-репорт: "заберіть у мене покарання я більше так не буду", — з цим теж на форум, там ви зможете написати оскарження.
Ну ось і все, я думаю після даної інформації ви будете вірно писати свої звернення у репорт, якщо хочете отримати швидку допомогу або відповідь.
Приємної гри на STAFF RP