База знань Як правильно звернутись у репорт та отримати швидко допомогу❗

Статус
Закрита.

Мерфі Нокс

Керівник STAFF RP
Керівник
Повідомлення
129
Реакції
42
Бали
99
Як правильно звернутись у репорт та отримати швидко допомогу
Сьогодні ми з вами поговоримо про репорти у грі, як звернутись та швидко отримати допомогу. Розберемо з вами, яке саме має бути повідомлення та що можна писати, щоб не отримати покарання за це. Тому рекомендую ознайомитись з даною інформацією, оскільки тут ви знайдете відповіді на свої запитання. Я сама промоніторила на різних серверах гри звернення від різних гравців, тому й вирішила до вас донести цю інформацію. Усі ми з вами виховані та освічені громадяни, тому поважаймо один одного!
Для того, аби звернутись у репорт, вам потрібно натиснути на клавішу О, перед вами відкриється оновлене меню, далі обираємо вкладку "репорт"

і ось тут ви можете написати своє повідомлення адміністратору.

У повідомлені вам потрібно коротко написати ваше звернення або описати ситуацію, яка з вами сталась, але будьте готові до того, що кількість символів обмежена, на 1 повідомлення -70 символів.

Як вірно звернутись за допомогою до адміністратора у репорт

• Доброго дня, допоможіть я застряг (ла);​
  • Вітаю, у мене перекинулось авто;​
  • Привіт, я впала (в) під карту;​
  • Вітаю, потрібна допомога, бо мене ображають;​
  • Доброго дня, мені погрожують, допоможіть;​
  • Привіт, де знайти автошколу (чи будь-яке інше запитання по навігації);​
  • Бажаю здоров'я, як подати скаргу на гравця?​
Тобто у вашому повідомлені має бути мінімум символів та максимум зрозуміле звернення — тоді адміністратор, попередньо розуміючи вашу ситуацію, зможе швидко надати відповідь чи допомогу. Та не забувайте привітатись, давайте будемо ввічливими.

╔════════════════════════════════════════════════════════════════════════════════════════════╗

І найголовніше:

- адміністрація не може знати, коли відбуваються набори у фракції — це потрібно запитувати лідерів/заступників;

- як відкрити авто та завести його,
це все є в ігровому меню О, просто уважніше ознайомлюйтесь з інформацією;

- адміністрація не звільнює з фракції — це може робити лідер фракції або заступник;

- військовий квиток не видає адміністрація — придбати можна за донат або потрібно пройти службу в ЗСУ;

- адміністрація не надає промокоди — їх потрібно запитувати або шукати у блогерів гри;

- pay-day надається кожному гравцеві,

за 1 годину вам активно потрібно відіграти 25 хвилин, щоб його отримати.

╚════════════════════════════════════════════════════════════════════════════════════════════╝

Як та що не потрібно писати у репорт

Одразу відкидаємо будь-які образливі повідомлення, якщо ви з чимось не згодні чи маєте претензії до якогось адміністратора — то краще це все вирішувати на форумі у розділі "скарги на адміністрацію", за образу чи оскарження в репорт ви можете отримати покарання.

Топ 7 невдалих репортів, та як не варто писати звернення:\

• Адмін хелп;​
  • Адмін тп до мене;​
  • Допоможіть (без конкретики);​
  • Відремонтуйте авто (це взагалі безглузде звернення, адміністратор не СТО, ви маєте це розуміти);​
  • Сталась біда;​
  • Що робить у фракції (було навіть і таке, на форумі є інформація по кожній фракції).​

І просто ТОП-репорт: "заберіть у мене покарання я більше так не буду", — з цим теж на форум, там ви зможете написати оскарження.

Ну ось і все, я думаю після даної інформації ви будете вірно писати свої звернення у репорт, якщо хочете отримати швидку допомогу або відповідь.

Приємної гри на STAFF RP

Статус
Закрита.
Зверху Знизу